Lider radikala brutalno udario! Šešelj: Jelena Milić ima picajzle! (Anketa)

Alo

Žestoko izvređao NATO lobistkinju!

Lider radikala Vojislav Šešelj odbio je, gostujući u jutarnjem programu Televizije „Hepi“, da sedne na stolicu na koju je dan ranije sedela Jelena Milić, predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS), uz brutalan komentar da Milićeva ima picajzle, te da on neće da se sedne da se ne bi zarazio.

Čini se da lider radikala iskoristi svaku priliku koju može da uputi uvredu na račun NATO lobistkinje, s kojom je u stalnom sukobu. Ipak, uvrede koje je Šešelj ovoga puta izrekao na njen račun su, malo je reći, skandalozne.

Da Šešelj nimalo ne vodi računa šta će reći, kada je reč o Milićevoj, dokazao je i juče, gostujući u jednom jutarnjem programu, kada je odbio da sedne na mesto na kojem je samo dan pre njega sedela Milićeva.

Lider radikala se tu se nije zaustavio, a njegovo opravdanje zašto ne želi da sedne na to mesto, bilo je šokantno. Naime, on je NATO lobistkinju optužio da ima picajzle, te kazao da on tu ne želi da sedne da se ne bi zarazio.

On je i u izjavi za naš list potvrdio sve što je rekao u jutarnjem programu, te istakao da zbog toga nije želeo da sedne pored voditeljke.

- Jeste, to je nova vrsta picajzli koju je plasirao NATO pakt - kazao je on, između ostalih, malo je reći, brutalnih uvreda, te dodao:

- Za njih ne pomaže standardni lek za picajzle, to se nekad koristila živina mast, a ovo je sad nešto gadno. Ovo su picajzle pod oklopima - rekao je Šešelj.

Milić bez odgovora

Juče nismo uspeli da dobijemo komentar predsednice Centra za evroatlantske studije (CEAS) na najnovije Šešeljeve uvrede.

- Ne dajem izjave za „Alo!” - kratko nam je poručila Jelena Milić.

NATO lobistkinja je juče Šešeljevo gostovanje komentarisala na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, ističući da je „podigao zaštitni zid”.

 

Da li mislite da je Šešelj preterao sa ovim uvredama?

http://www.alo.rs/vesti/politika/seselj-jelena-ima-picajzle/181287/vest